Rechtstreeks vanaf onze eigen erf verkopen wij puur en eerlijk vlees van onze eigen koeien.  Al onze koeien zijn op ons eigen bedrijf geboren, grootgebracht en gemolken.  U kunt met eigen ogen aanschouwen wat de leefomstandigheden van onze koeien en kalveren zijn.  In de zomer kunt u zelf komen kijken naar de koeien in de wei.  Het vlees wat u bij ons koopt is een gegarandeerd natuurlijk streek product.  Onze koeien worden door een lokale slager geslacht en alleen heerlijk gekruid. Dit laatste geld alleen voor de hamburgers, saucijzen en voor een deel het gehakt.  Onze koeien hebben geen verre reizen hoeven maken!   Het vlees wat u bij ons koopt is gegarandeerd antibiotica vrij. Er wordt niets aan toegevoegd en u weet zeker dat de biefstuk ook echte biefstuk is!

Wij proberen zo transparant mogelijk te zijn en wij zijn altijd bereid uw vragen te beantwoorden.

Het vlees verkopen we vers in pakketten of vacuüm, diepgevroren en klein verpakt in onze vleesautomaat.

Als  u meer informatie wilt over de vleespakketten dan kunt u ons een e-mailtje sturen met uw vragen daarover:  info@melktapburgum.nl.

Onze slachtrijpe koeien gaan naar slagerij Rijpma in Gytsjerk. Dit is nog een zelfslachtende keurslager waar de dieren fatsoenlijk en netjes behandeld worden.  Hier wordt de koe geslacht/uitgebeend en verpakt in porties.

 

Ons assortiment voor de vleesautomaat bestaat uit de volgende soorten vlees:
Gekruid Rundergehakt
Ongekruid Rundergehakt
Rundersaucijzen
Hamburger
Tartaarburgers
Bieflappen
Succadelappen
Mager rundvlees
Dikke Lende
Dunne Lende
Riblappen
Haasbiefstuk
Kogelbiefstuk
Lever
Staart

 

Vleespakketten
Heeft u belangstelling voor een vleespakket van ongeveer 10 kg. Geeft u dan uw mailadres aan ons door zodat wij u kunnen informeren wanneer er weer vleespakketten beschikbaar zijn. De pakketten bestaan uit diverse soorten vlees die van het dier afkomstig zijn. Op ieder pakje staat duidelijk welke soort vlees het betreft. Bezorgen behoort tot de mogelijkheden.

Bijzondere vleesproducten
U kunt bij ons ook wel botten en mergpijpjes voor een krachtige bottensoep of bouillon krijgen. (super gezond voor je spieren en gewrichten) Ook reuzel behoort tot de mogelijkheden. Bel of mail wel eerst even of dit voorradig is. Deze producten zitten niet standaard in de vleesautomaat.